ΠΟΙΟΝ ΡΟΛΟ ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ?

Τρίτη, 31 Ιουλίου 2007 10:48 μ.μ.

Ποιο είναι πραγματικά το μεγάλο ερώτημα που καλούμαστε να απαντήσουμε;
Ένας επιστήμονας, μιλώντας πρόσφατα στην τηλεόραση, το έθεσε ως εξής: «Πως σχηματίστηκε το Σύμπαν;». Είναι, όμως, αυτό το Μεγάλο Ερώτημα;
Αυτή είναι άραγε η απάντηση που πρέπει να αναζητήσουμε, τη στιγμή που ο πλανήτης μας διέρχεται μια περίοδο τόσο τραυματική και γεμάτη σύγχυση; Η γνώμη μου είναι πως όχι. Βέβαια, η διάταξη και η δομή του Σύμπαντος είναι ένα θέμα εξαιρετικά ενδιαφέρον, όμως η γνώση αυτή δε μας είναι απαραίτητη για να μπορέσουμε να ανακαλύψουμε το δρόμο που θα μας βγάλει από την αταξία και τη σύγχυση που επικρατεί.
Αυτό που χρειάζεται πραγματικά να ξέρουμε - το Μεγάλο Ερώτημα - είναι: ποιοι στ' αλήθεια είμαστε και τι ρόλο παίζουμε σε αυτή την εποχή των ασύλληπτων αλλαγών και μετασχηματισμών που συμβαίνουν στον Πλανήτη Γη. Μέσα από αυτή τη γνώση και την κατανόηση, θα προκύψουν όλες οι απαντήσεις - συμπεριλαμβανομένης και εκείνης που αφορά τη δομή του Σύμπαντος. Αν δεν εκτιμήσουμε και δε συλλάβουμε το αληθινό νόημα της ζωής, θα εξακολουθούμε να είμαστε υποχείρια του υλικού κόσμου, κυριευμένοι από τις ψευδαισθήσεις του και ελεγχόμενοι όλο και πιο πολύ από δυνάμεις σκοτεινές και παραπλανητικές . Με άλλα λόγια, το μόνο που θα καταφέρουμε θα είναι η αυτοκαταστροφή μας.
Η ειρωνεία είναι ότι οι πληροφορίες μπορούν να μας δώσουν όλα τα στοιχεία που χρειαζόμαστε, υπάρχουν ήδη. Οι συνέπειες, όμως, μιας τέτοιας γνώσης και αφύπνισης θα ήταν τόσο καταστροφικές για τη θρησκεία, την επιβεβλημένη επιστήμη, την εκπαίδευση (κατήχηση) και γενικά ολόκληρο το οικονομικό, πολιτικό, βιομηχανικό και στρατιωτικό κατεστημένο, ώστε όλες αυτές οι απαντήσεις έχουν σκόπιμα αποσιωπηθεί. Αλλά και στις περιπτώσεις που η καταστολή και η αποσιώπηση δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα, όλοι εκείνοι οι οποίοι προσπάθησαν να εκφράσουν και να αποκαλύψουν την αιώνια γνώση, γελοιοποιήθηκαν, αποδοκιμάστηκαν και υπονομεύτηκαν με κάθε δυνατό τρόπο. Τα Μεγάλα Μυστήρια της Ζωής παραμένουν "μυστήρια" εξαιτίας των συνεπειών που θα είχε για το Σύστημα η λύση τους. Και σε αυτό το σημείο αναφερόμαστε στη μεγαλύτερη απάτη που έχει πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της ανθρώπινης ιστορίας, μια μηχανορραφία η
οποία με ταχυδακτυλουργικό τρόπο διαταράσσει τις ισορροπίες όχι μόνο των ανθρώπων αλλά και του Σύμπαντος. Ασκείται, εν ολίγοις, ένα είδος μαύρης μαγείας που αριστοτεχνικά έχει καταφέρει να προγραμματίσει το μυαλό δισεκατομμυρίων ανθρώπων, έτσι ώστε να ξεχάσουν ποιοι πραγματικά είναι, από πού έχουν έρθει και ποιος είναι σήμερα ο ρόλος τους.
Πιστεύω πως ήρθε ο καιρός να μιλήσουμε ευθέως, χωρίς υπεκφυγές. Είμαστε ένα γένος ρομπότ. Και λέγοντας ρομπότ, εννοώ ότι οι σκέψεις που κάνουν οι περισσότεροι άνθρωποι είναι τοποθετημένες στο νου τους από κάποιον ή κάτι άλλο. Έχουμε μετατραπεί σε ένα γένος προγραμματισμένων εγκεφάλων που πιστεύει τυφλά, υπακούει και εκτελεί χωρίς κρίση, όσο τα ψέματα και η παραπληροφόρηση συνεχίζουν να μας δηλητηριάζουν και να μας βομβαρδίζουν μέσω των πολιτικών συστημάτων, των μέσων μαζικής ενημέρωσης, της θρησκείας, των σχολείων, των πανεπιστημίων, και όσο οι συνειδήσεις μας εξακολουθούν να διαβρώνονται από άλλες κοσμικές δυνάμεις, οι οποίες φιλοδοξούν να μετατρέψουν τον Πλανήτη Γη σε μια φυλακή για ζόμπι. Όμως τα ρομπότ, στην αρχή με αργό ρυθμό και τώρα γρηγορότερα, αφυπνίζονται. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι, αντί να αποδέχονται πειθήνια και χωρίς αντίδραση τον έλεγχο που ασκείται καθημερινά στο νου τους, αρχίζουν να αντιλαμβάνονται τον κόσμο από μια διαφορετική οπτική και τολμούν για πρώτη φορά να θέσουν κάποια ερωτήματα. Τα πέπλα πέφτουν και η ώρα της επανάστασης των ρομπότ πλησιάζει.
Πώς φτάσαμε στο σημείο να λησμονήσουμε την αληθινή μας ταυτότητα και πώς οι δυνάμεις ελέγχου προετοιμάζονται να εκτελέσουν την τελική φάση του σχεδίου τους, με σκοπό να κυριαρχήσουν πάνω στον πλανήτη και το ανθρώπινο είδος. Η ανθρωπότητα έχει καταληφθεί από μια πνευματική αμνησία, η οποία μας παρασύρει σε ένα σκοτεινό και επικίνδυνο μονοπάτι. Το αν θα ξεφύγουμε, θα εξαρτηθεί κατά πολύ από τις επιλογές που θα κάνουμε. Διαθέτετε μια μνήμη που συγκρατεί μερικές από τις εμπειρίες που έχετε καθημερινά στη ζωή σας. Η ανθρώπινη φύση, όμως, έχει χάσει την επαφή με την ανώτερη μνήμη της, το τμήμα δηλαδή του εαυτού μας που γνωρίζει πολύ καλά τις Μεγάλες Απαντήσεις και τα Μεγάλα Ερωτήματα. Πρέπει να επανασυνδεθείτε με τη μνήμη αυτή και, μόλις αυτό θα αρχίσει να συμβαίνει, όπως έχει ήδη συμβεί σε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο σήμερα, δε θα είστε ποτέ πια οι ίδιοι.
Εκείνοι, οι οποίοι βαδίζουν σε αυτό το δρόμο της ανεύρεσης και επανασύνδεσης, θα καθοδηγήσουν την επανάσταση των ρομπότ. Είναι ζωτικής σημασίας για το μέλλον του ανθρώπινου είδους να αφυπνιστούν και να ακολουθήσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι σε αυτό το ταξίδι. Μόνο αν δοθεί το έναυσμα και γενικευτεί η διάθεση για επανασύνδεση με τον ανώτερο εαυτό μας, θα μπορέσουμε να προσεγγίσουμε τη γνώση και την αγάπη που τόσο επιτακτικά χρειαζόμαστε για να θεραπεύσουμε πρώτα απ' όλα εμάς τους ίδιους και κατόπιν να επουλώσουμε τις πληγές του όμορφου αυτού πλανήτη που ονομάζεται Γη. Βρισκόμαστε στο κατώφλι μιας απερίγραπτης και αδιανόητης αλλαγής. Δεν μπορούμε, βέβαια, να προβλέψουμε με ακρίβεια τα γεγονότα που θα επακολουθήσουν, γιατί η συμπεριφορά των ανθρώπων είναι αυτή που διαμορφώνει τις λεπτομέρειες κάθε λεπτό που περνάει. Παρ' όλα αυτά, ένα είναι σίγουρο: τίποτα και κανείς δε θα μείνει ανέπαφος από αυτά που θα συμβούν στον πλανήτη. Πιστεύω ότι οι αλλαγές αυτές είναι οι προάγγελοι ενός ασύγκριτα καλυτέρου κόσμου σε σχέση με το σημερινό. Αν δεν κάνω λάθος, ο Βολταίρος ήταν εκείνος που είπε: «Όσοι πιστεύουν σε παραλογισμούς διαπράττουν φρικαλεότητες». Και η ανθρωπότητα, για πολλούς αιώνες τώρα, είναι η ζωντανή απόδειξη αυτής της φράσης.
Βρισκόμαστε σε μια εποχή αφύπνισης και συνειδητοποίησης, όπου η πίστη σε παραλογισμούς θα ανήκει στο παρελθόν και δε θα αποτελεί πλέον θεμέλιο της ανθρώπινης ζωής.
http://polytimoreiki.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου